Afslanken

doen we samen!

Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en toch afslanken? Op een manier die je makkelijk kunt volhouden? En vind je het fijn om daarbij persoonlijk begeleid te worden? Ik ben er om je te helpen. 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PS. food & lifestyle kookboek en de benodigdheden die jou tijdens je eerste week op weg helpen. 

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vindt. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met PS. food & lifestyle gemiddeld 1 – 1,5 kg per week af, een man 1,5 – 2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

In de volgende fase bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer ‘normale’ producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. Hiermee nemen de kosten aan PS. food & lifestyle producten stapsgewijs af. De persoonlijke begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt. 

Dat is natuurlijk een indicatie. Als je wilt weten hoe een afslanktraject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

PS. food & lifestyle

samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PS. food & lifestyle programma: