By Chalana

Wimperextensions

Om te beginnen, wij krijgen vaak de vraag of wimperextensions schadelijk zijn voor eigen natuurlijke wimpers? Het antwoord is nee wimperextensions zijn niet schadelijk mits het op de juiste deskundige manier geplaatst wordt wij kijken altijd naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat eigen natuurlijke wimpers niet beschadigen.

Wimperextensions One by One

Zeer natuurlijk effect

One by one wimperextensions zijn kunsthaartjes die 1 voor 1 op uw eigen wimpers worden geplaatst. Afhankelijk van het gewenste effect kunt u kiezen tussen verschillende diktes, lengtes en krullen van de wimperextensions. By Chalana werkt met het merk Royalty Lashes deze zijn gemaakt van 100% zijde, silk lashes. Zijde wimperextensions zijn zachter en hebben een natuurlijkere look als de synthetische wimperextensions waar veelal nog mee gewerkt wordt.

Wimperextensions 2d-6d Volume Lashes / Russian Volume

MEERDERE FLINTERDUNNE WIMPEREXTENSIONS AAN UW EIGEN NATUURLIJKE WIMPERS

Met Russian Volume / 2d – 6d Volume lashes kunt u de look creeren die u wil van heel natuurlijk tot een glamour look. U kunt kiezen voor 2d dan worden er twee wimperextensions aan uw natuurlijk wimper vast gemaakt. Bij 3d worden er drie wimperextensions aan uw eigen natuurlijke wimper bevestigd, bij 4d vier wimperextensions enzovoorts. De wimperextensions die worden gebruikt bij deze techniek zijn veel dunner en lichter als bij de wimperextensions one by one. Ook hier werken wij met Royalty Lashes, Silk lashes – zijde wimperextensions. Deze techniek is niet schadelijk voor de eigen natuurlijke wimpers.

Wimperextensions 2d-6d Volume Lashes / Russian Volume ‘Kardashian look’

Nieuw in ons aanbod! Met deze techniek creëer je diepte en volume in je sets omdat er 3 verschillende lengte op een strip zitten bevestigd.

Nazorg wimperextensions

Voor een mooi, blijvend resultaat willen we je de volgende tips meegeven voor het verzorgen van de wimperextensions.

  1. Laat de extensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Zo krijgt de lijm de tijd om volledig te hechten.
  2. Gebruik geen mascara over de wimperextensions, uiteraard mag er wel mascara worden gebruikt op de onder wimpers.
  3. Verzorg uw wimpers goed, was ze elke dag met een speciale lash foam verkrijgbaar in de salon of via de website wimperextensions-online.nl. De Royalty Lash Foam is een

foam reiniger welke is ontwikkeld met het doel om het volledige gebied rond de ogen te reinigen, desinfecteren en ontsmetten. Het verwijdert effectief alle make-up, het vermindert het risico op infectie en vermindert de opbouw van bacteriën. Onze speciaal samengestelde foam kan dagelijks worden gebruikt om je wimpers te reinigen zonder verzwakking van de lijm van de wimperextensions. Het zal meewerken aan het versterken van de natuurlijke wimpers vanuit de wortels en laat je wimpers schoon, fris en gezond.

    1. Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen. Wrijf niet met een handdoek of watjes over de ogen. Hierdoor blijven er pluisjes kleven aan de wimpers.
    2. Wrijf niet overmatig in de ogen en pluk niet aan de wimpers. De natuurlijke wimpers kunnen daardoor voortijdig uitvallen waardoor de haarschachten beschadigen. Dat kan blijvende schade veroorzaken aan de natuurlijke wimpers.