Wat is PS. food & lifestyle?

Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als PS. food & lifestyle voedingscoach kan ik jou daarbij helpen. Samen met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. 

PS. food & lifestyle is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. 

Het programma bestaat uit drie fases, die onder mijn begeleiding doorloopt. Met ongeveer 6 maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker! Denk hierbij aan de combinatie van PS. food & lifestyle producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je gaat vooral anders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden. Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect. 

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat gezond eten precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt. 

De voordelen

van PS. food & lifestyle